After Beach: bronziga toner & lyster är sommarens makeuptrend
After Beach: bronziga toner & lyster är sommarens makeuptrend
After Beach: bronziga toner & lyster är sommarens makeuptrend
After Beach: bronziga toner & lyster är sommarens makeuptrend

After Beach: bronziga toner och lyster är sommarens makeuptrend

Så gör du
Shoppa produkterna
Med bronziga toner och massor av lyster – både för ansikte och kropp – fixar du snabba, snygga looker som funkar lika bra på stranden som till sena partykvällar.

Rise and shine: enkel & snabb glow
Dags för en heldag i solen? Glöm inte solskyddet! Välj en kroppsolja med SPF, så får du samtidigt en härlig sommarlyster till huden. Det finns också produkter som jobbar specifikt på att ge glow till ben, axlar, nyckelben och andra utvalda ställen. Till ansiktet ger en flytande highlighter en naturligt fräsch look, utan att skapa en sminkad, kakig känsla. Vattenfast mascara håller sig på plats både under salta bad och svettiga stunder. Glöm inte heller att packa ner ett läppbalsam med solskydd i strandväskan! Då slipper du torra, flagande och rödbrända läppar.

Tips! Ta också med saltvattensprayen och applicera i vått, bakåtstruket hår och låt självtorka för sommarens trendigaste (och enklaste!) hårlook.

Summer lovin': Skimmer till kinder, läppar & naglar
Sommaren är tiden för enkla, snabba makeuper. En primerolja ger massor av fukt, vilket är precis vad hyn behöver efter solbadande, men den ger också en snygg lyster till huden. Ett solpuder, som appliceras på ansiktets högsta punkter, förstärker och framhäver en solkysst look. En skimrig cremeskugga öppnar upp blicken och ger en mjuk inramning åt ögonen. Välj sedan röda toner på både kinder, läppar och naglar! Det är smickrande för alla hudtoner och skapar en lite mer fixad partylook. Väljer du en matt färg till läpparna lyfts lystern i huden fram. Matta läppfärger har dessutom ofta en längre hållbarhet, så att du inte behöver bättra på den under dagen och kvällen.

Tips! För ett perfekt resultat med skarpa kanter, fyll i läppkonturerna med en läppenna innan du applicerar den matta läppfärgen.

Sunset chill: Bronzig sotning
En lätt makeupbas passar perfekt på sommaren, då din hy ofta har en naturlig och fräsch lyster, och för att det är skönt att slippa känslan av en tungt sminkad hy. Välj till exempel en färgad dagcreme, en BB-creme eller en lätt gelfoundation. Gör sedan en mjuk sotning med skimrande ögonskuggor i bronziga eller sotiga nyanser. Det markerar ögonen på ett subtilt sätt. Med mascara på fransarna, och en brun kajal längs med övre ransraden och i vattenlinjen, intensifieras blicken, samtidigt som du behåller lookens mjuka känsla (en svart kajal ger ett mycket hårdare intryck). Fullborda makeupen med några svep rouge, highlighter och bronzinpuder på kindben, tinningar och käkben, samt ett nudefärgat och fuktgivande läppglans.


Professionell hårvård säljs i samarbete med frisörsalongen NOIR i KICKS Flagship Göteborg och på kicks.se

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.